Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Aktuálity
!!New updates!!
Validatory

Valid XHTML 1.0 Strict

Valid CSS!


TOPlist
Zelenina
obrázek
Susu
Název: Susu  / Sechilum edule
Rady a typy: n/a
Využití: Je to druh zeleniny. Obvykle se smaží s hovězím masem. Má velmi vynikající nasládlou chuť, která je podobná kedlubně.
Obrázek od:GViet
obrázek
Okurky
Název: Okurky / Cucumis sativus
Rady a typy: n/a
Využití: Je to velmi osvěžující a šťavnatý druh zeleniny. Jí se buď čerstvá, nebo se nakládá se solí.. Tké z okurky lze připravit salát, nebo se používá ke ozdobení pokrmů.
Obrázek od:jiný zdroj
obrázek
Bambusové výhonky
Název: Bambusové výhonky  / Bamboos
Rady a typy: n/a
Využití: Pokud jsou to mladé výhonky, pak se smaží s masem (většinou s hovězím), nebo se z nich dělá také bambusová polévka. Pokud jsou výhonky staré ( většinou sušené) dělá se z nich pouze polévka.
Obrázek od:GViet
obrázek
Lufa
Název: Lufa / Luffa cylindrika
Rady a typy: n/a
Využití: Je to oblíbená zelenina, jelikož je velmi osvěžující. Přidává se často do polévek nebo ke krevetám. Podporuje prokrvování těla. Pražená semena lufy s vodou vyléčí bolesti břicha. Buď se vaří, nebo se smaží s masem.
Obrázek od:jiný zdroj
obrázek
Hořká lufa
Název: Hořká lufa  / Monordika balsammina
Rady a typy: n/a
Využití: Přidává se do salátů, nebo se smaží s masem.
Obrázek od:GViet
další: 1 2 3 4 5
www.bepviet.tym.cz powed by GViet
© Copyright 2008 - 2010 | GViet
last update 2010