Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Aktuálity
!!New updates!!
Validatory

Valid XHTML 1.0 Strict

Valid CSS!


TOPlist
Zelenina
obrázek
Lotosový kořen
Název: Lotosový kořen  / Lotus lily
Rady a typy: n/a
Využití: Tyto části kořene se dají smažit s masem. Pokud se správně uvaří, jsou tyto kořeny velmi sladké. V České republice se ale častěji prodávají nakládané kořeny lotosu, které se jí s rýží a s polévkou.
Obrázek od:GViet
obrázek
Činský hrách
Název: Činský hrách  / 
Rady a typy:n/a
Využití: Je to druh zeleniny, která se nejčastěji smaží s hovězím masem. Je křupavá. Podporuje správné trávení u diabetiků.
Obrázek od:jiný zdroj
obrázek
Hlákové zelí
Název: Hlákové zelí  / [Brassica oleraceaatin
Rady a typy:n/a
Využití: Zelí se dá využít na více pokrmů. Dá se například smažit s masem, nebo z něho lze udělat kyselé zelí, avšak úplně odlišné než je české kyselé zelí.
Obrázek od:GViet
obrázek
Dýňové listy
Název: Dýňové listy  /
Rady a typy: n/a
Využití: Ve vietnamské kuchyni se skoro všechna listová zelenina využívá podobně. A proto se i tyto listy buď vaří nebo smaží.
Obrázek od:jiný zdroj
obrázek
Dýně
Název: Dýně /
Rady a typy: n/a
Využití: Má velmi hezké pestré zbarvení. Je oblíbená v létě, jelikož je velmi osvěžující. Dýně také pomáhá suchým očím, je prospěšná srdci a pomáhá proti rakovině. Semínka z dýně se dají také jíst, pokud se opraží.
Obrázek od:jiný zdroj
další: 1 2 3 4 5
www.bepviet.tym.cz powed by GViet
© Copyright 2008 - 2010 | GViet
last update 2010